De Sounds Jazz Club heropent de deuren!

Vanaf 18 november 2021
2 Nov 2021
Na verschillende maanden noeste arbeid is het nieuwe team van de Sound Jazz Club fier om de opening van de deuren voor het publiek aan te kondigen op donderdag 18 november!

Dit belangrijke Brusselse cultuurhuis, gelegen in het hart van Elsene, op een steenworp van het Fernand Cocqplein, heeft sinds zijn sluiting in maart 2020 enkele essentiële renovaties en verbouwingen ondergaan, in afwachting van de grote werken die in de zomer van 2022 worden uitgevoerd. Deze heropening wordt een groot feest en een eerbetoon aan de oprichters van de club en aan de muzikanten die mee zijn geschiedenis hebben geschreven. De artistieke programmatie draait rond jamsessies, bijzondere concerten en ontdekkingen.

Antoine PierreJean-Paul Estiévenart, Michel Hatzigeorgiou, Philip Catherine, Bert Joris, Nathalie Loriers, Bo Van Der Werf, David Linx, Nelson Veras (BR), Igor Gehenot, Eve Beuvens, Julie Erikssen (FR), Kit Downes (EN), Félix Zurstrassen, Wajdi Riahi (TUN), Fabrizio Graceffa (IT),  Brussels Jazz Orchestra, ezv. !